Thursday, November 11, 2010

Carbonara

Ingrediente:

- 2 oua
- 250 g de paste
- 100 g sunca
- 100 g smantana
- 2 linguri de cascaval ras
- un pahar de vin alb


1. Puneti pastele la fiert.

2. In acelasi timp, puneti sunca taiata marunt intr-o tigaie cu putin ulei la foc mediu.


3. Bateti ouale.


 
4. Cand sunca devine aurie, adaugati cascaval dupa gust.




 

5. Cand cascavalul s-a topit oarecum, adaugati smantana tot dupa gust. Puteti da focul la o temperatura mai joasa.



 
6. Adaugati in continuare cascaval si smantana pana se inglobeaza intreaga cantitate.

   7. Adaugati pastele in tigaie si amestecati.


 
8. Adaugati ouale si continuati sa amestecati. 


 
9. Serviti cu vin alb.






 

 

Bon Appétit!

No comments:

Post a Comment