Friday, November 12, 2010

Carnati polonezi cu chilli

Ingrediente:

- 3 carnati polonezi taiati in bucati de cate 1 cm
- 1/2 ceapa alba medie taiata marunt
- 100 g suc de rosii
- 2 catei de usturoi taiati marunt
- 2 ardei iuti mici taiati marunt
- o lungura de chilli

1. Caliti ceapa in doua linguri de ulei.
2. Adaugati sucul de rosii si o cescuta cu apa.
3. Adaugati ardeii si usturoiul.
4. Lasati sa fiarba pentru 5-10 minute. E indicat sa acoperiti cu un capac pentru ca sosul de rosii tinde sa stropeasca atunci cand incepe sa fiarba.




 

5. Intre timp, caliti carnatii intr-o tigaie cu putin ulei.


 6. Dupa ce ati oprit focul, puneti carnatii pe o farfurie si acoperiti-i cu sosul gatit si presarati chilli.



* Puteti sa serviti cu putina mamaliguta calda!

Bon Appétit!

No comments:

Post a Comment