Ingrediente:
- 3 carnati polonezi taiati in bucati de cate 1 cm
- 1/2 ceapa alba medie taiata marunt
- 100 g suc de rosii
- 2 catei de usturoi taiati marunt
- 2 ardei iuti mici taiati marunt
- o lungura de chilli
1. Caliti ceapa in doua linguri de ulei.
2. Adaugati sucul de rosii si o cescuta cu apa.
3. Adaugati ardeii si usturoiul.
4. Lasati sa fiarba pentru 5-10 minute. E indicat sa acoperiti cu un capac pentru ca sosul de rosii tinde sa stropeasca atunci cand incepe sa fiarba.
5. Intre timp, caliti carnatii intr-o tigaie cu putin ulei.
6. Dupa ce ati oprit focul, puneti carnatii pe o farfurie si acoperiti-i cu sosul gatit si presarati chilli.
* Puteti sa serviti cu putina mamaliguta calda!
Bon Appétit!
Friday, November 12, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment